De grootste gids naar betonboringen

We brengen de vereiste gaten met in dit asfalt. Betreffende de diamantboren boren wij gaten in nuttig alle maten.

Daarin bestaan we flexibel. Wij werken buitengewoon netjes en zoveel geoorloofd stofvrij. Daarom kunnen wij u dan ook mits opdrachtgever bij verbouwingen heel wat overlast besparen.

De toepassingen zijn bijzonder divers: betreffende het zagen met een trapgat in beton tot dit bevestigen betreffende gevelelementen in gewapend beton.

Vanwege het opruwen betreffende betonvloeren beschikken over we ons bouchardeerkar voorzien betreffende hardmetalen widia-koppen betreffende ons werkbreedte met plusminus 40 centimeter. Een randen met vloeren, daar waar een kar ook niet voor kan, worden handmatig door ons opgeruwd. De compressor en toebehoren nemen wij zelf mee. 

Door te werken betreffende water, lekbakken en efficiënte apparatuur is de hoeveelheid stof geminimaliseerd. Natuurlijk wordt alle stof en vrijgekomen puin verder meegenomen. Indien Arts Betonboringen langs kan zijn geweest blijft alleen het afgesproken boor- en zaagwerk voor.

Via de jarenlange oefening zetten wij voor ieder project snel en doeltreffend het geschikte, specialistisch handwerktuig in. Zo zijn we gespecialiseerd in diamantboren tot een doorsnede van 1500 millimeter en diamantzagen met ons diepte over immers 90 centimeter.

Onze 25 collegas, verdeeld aan de twee vestigingen, ogen klaar vanwege alle mogelijke projecten op het gebied over betonzagen en -boren.  Op afroep ogen zij binnen 24 uur op de werf.

boren I zagen I verankeringen I betonslijpen en –frezen I sleuvenzagen I boucharderen I ventilatieroosters I kleine sloopwerken

Betreffende de persoonlijk aggregaten en compressoren mogen wij probleemloos uit een voeten op plekken daar waar grote voorzieningen wanneer mineraalwater en elektriciteit mankeren.

Betonnen vloeren zagen wij tot ons dikte met 70 cm.  Voor in maken we gebruik over een elektrisch aangedreven machine. Behalve zal betreffende een diesel aangedreven machine geraken gezaagd. 

Daarbij gaan we uiterst nauwgezet te werk. Wij kennen een regels welke verbonden bestaan juiste werken in ons medische omstreken en weten dat het check here afbreukrisico groot is. Dus benutten wij bijzondere hardware om verspreiding aangaande koelwater en stof te tegengaan. Zo belasten wij een omstreken summier.

Betonboringen, er zijn verschillende manieren om betonboringen uit te voeren. Voor iedere klus bepalen wij welke apparatuur nodig is en voeren deze klus dan met de gewenste precisie voor u uit.

Arts Betonboringen beschikt aan verscheidene soorten zagen, waaronder verder waterzagen en bondige zagen. Hierbij mag daar vlak in een hoek tegen de muur worden gezaagd.

Het werkgebied omvat ons landstreek met een straal van circa 80km.rond Eindhoven, in Holland en België zowel voor een B&U dan ook wanneer een GWW-sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *